Thursday, May 26, 2011

18 - 27 Mei 2011....
itulah tarikhnya.....tarikh ape??haaa...
tarikh untuk bengkel seketeriat minggu suai kenal (MSK) untuk 2011...

pada awalnya aku rase malas sangat nak join bende ni walaupon aku dah anta borang..
kenape aku malas???
sebb..aku x de kawan yang join....
tapi bile pikir2 balik...di tambah darab dengan galakkan mak n ayah aku,,,
sampai lah jugak aku kat Kolej Zaaba....
hmmm.....x de kawan...kite carik la kawan kan...
ok...jannah n syu join jgak msk ni...
ape lagi...melekatlah aku dengan die orang ni kan...
tapi aku x serumah la dengan die orang, sbb die orang datang lambat...
aku awal sikit

nak cite kat sini...mule2 aku sampai kat KZ...
ati aku kate...'benggong, buek apo datang sini..ko dok umah tengok tv, makan, tido lagi baguih'.
tapi lame kelamaan...wahh bestlah bende nih...
sampai x sedar da 9 hari kat sini...

aku x reti nak menulis untuk menggambarkan mcm mane perasaan sebenar aku...
tapi aku nak kate kat sini...MSK ni memeng best
walaupon letih...sakit punggung sbb dok kat simen dari pagi sampai malam...
tapi letih tu berbaloi...walaupon letih, masih boleh senyum..

ok....dalam ati mcm2 nak tulis...tapi apekan daya..
x de bakat dalam bidang penulisan...
ingat lahi cikgu mustapha cakap karangan aku macam budak form 3..
padegal mase tu aku kat tingkatan 6 atas..huhu...
betape aku x berminat dengan penulisan..

nak letak gamba???
hahaha...aku x ambek gamba...
sbb....aku mmg begitu....
x reti bergamba...n x reti nak tangkap gamba...

ape2 pon aku harap aku blh jalankan tugas mase MSK sept nanti..
aku nak rase n jadi mcm mane kakak2 n abg2 msk yang jage aku dulu..

ok la sampai sini dulu...
sedih ni...esok nak balik..hukhuk..

Wednesday, May 25, 2011

just enjoy the song...
hayati liriknya....
then u will smile back.....
video